Филтър
Заглавие: Автор: Издателство:

Цена:
От: До:

Категории
Издателства

Италиански език

Подреди по:
Nuovissimo Progetto italiano 1 - Libro dello studente (+ DVD Video)
Учебник по италиански език за ниво А1-А2
Нов
Цена: 42.00 лв.
Nuovissimo Progetto italiano 1 – Quaderno degli esercizi (+ CD audio)
Учебна тетрадка по италиански за ниво А1-А2
Нов
Цена: 21.60 лв.
Nuovissimo Progetto italiano 1a (Libro dello studente + Quaderno + esercizi interattivi + DVD +CD)
Учебник + Учебна тетрадка по италиански език 1-5 урок на ниво А1-А2.
Цена: 36.80 лв.
Nuovissimo Progetto italiano 1b (Libro dello studente + Quaderno + esercizi interattivi + DVD +CD)
Учебник + Учебна тетрадка по италиански език 6-11 урок на ниво А1-А2.
Цена: 36.80 лв.
Nuovissimo Progetto italiano 2 - Libro dello studente (+ DVD Video)
Учебник по италиански език за ниво B1-B2.
Цена: 32.90 лв.
Nuovissimo Progetto italiano 2 – Quaderno degli esercizi (+ 2 CD audio)
Учебна тетрадка по италиански за ниво B1-B2.
Цена: 21.60 лв.
Nuovissimo Progetto italiano 3 - Libro dello studente (+ CD Audio)
Учебник по италиански език за ниво C1.
Цена: 32.90 лв.
Nuovissimo Progetto italiano 3 – Quaderno degli esercizi
Учебна тетрадка по италиански за ниво C1.
Цена: 21.60 лв.
Nuovissimo Progetto italiano 4 - Libro dello studente (+ tracce Audio)
Corso di lingua e civiltà italiana. Livello C2
Нов
Цена: 56.50 лв.
Nuovissimo Progetto italiano 4 – Quaderno degli esercizi (+ tracce Audio)
Corso di lingua e civiltà italiana. Livello C2
Цена: 34.50 лв.
Arrivederci! : Libro + CD audio + DVD A1
Учебник по италиански за ниво А1.
Цена: 38.00 лв.
Arrivederci! : Libro + CD audio + DVD A2
Учебник по италиански за ниво А2.
Цена: 38.00 лв.
Arrivederci! : Libro + CD audio + DVD B1-B1+
Учебник по италиански за ниво B1-B1+.
Цена: 38.00 лв.
L'italiano all'universita : Libro + CD Audio 1 (Level A1-A2)
Учебник по италиански език за ниво А1-А2.
Цена: 37.80 лв.
L'italiano all'universita : Libro + CD Audio 2 (Level B1-B2)
Учебник по италиански език за ниво B1-B2.
Цена: 40.97 лв.

Онлайн книжарница